Valencia is booming! Dat is het minste wat je kan zeggen over deze prachtige stad die beroemd is om zijn paella, klimaat, stranden en architectuur. Investeren in Valencia is een voltreffer gebleken voor duizenden buitenlanders in de afgelopen jaren.

Hoewel Valencia de particuliere vakantieverhuur streng begint te controleren, in navolging van Barcelona en Madrid, blijft het een zeer aantrekkelijke stad voor buitenlandse investeerders. In 2017 identificeerden we bij Blue Key al 8 redenen om te investeren in Valencia, en onlangs kwam een vooraanstaand makelaarskantoor met een uitgebreide lijstje van 10 redenen. Ja, iedereen in de vastgoedsector is het erover eens dat Valencia momenteel interessante opportuniteiten biedt.

De cirkel rond

Blue Key biedt een volledige service aan buitenlandse investeerders. We maken de cirkel rond: we zoeken uw droomwoning, we assisteren u met de legale kant (we zijn advokaten), we doen het vastgoed beheer, en we verhuren uw appartement aan expats en toeristen via ons zusterbedrijf Globexs.

Investeren in Valencia met Blue Key

WIE ZOEKT DIE VINDT

Blue Key biedt een gepersonalizeerde zoek-service aan. Onze vastgoedpartners vinden precies wat u zoekt, in elk budget, in elke hoek van de stad Valencia. De totale makelaarscommissie die u betaalt ligt meestal rond de 3% voor panden binnen de stadsgrenzen van Valencia.

LEGALE BIJSTAND

U heeft een advocaat nodig als u een woning koopt in Spanje. De Blue Key-advokaten werken volledig onafhankelijk van de makelaars. Als de investering riskant is, adviseren ze tegen de aankoop. Het rechtsbijstandspakket dat Blue Key aanbiedt bestaat uit risicoanalyse, bankformaliteiten, administratieve formaliteiten (NIE, …), notarisassistentie en garandeert een risicovrije investering. De prijs van het rechtsbijstandspakket varieert tussen 1550€ + btw en 1,5% van de aankoopprijs.

VASTGOED BEHEER

Nadat u uw aankoop heeft verwezenlijkt staan we in voor het correcte beheer. We bieden de volgende diensten aan: verbouwingen, schilderwerken, nutsvoorzieningen, etc. Indien u uw appartement verhuurt aan toeristen of expats dan zorgen we voor de poets, linnenbeheer, check-in, check-out en onderhoud.

RETURN ON INVESTMENT

We publiceren uw appartement op de Globexs website en verhuren het aan expats die voor een paar maanden verhuizen naar Valencia. U verdient vrijwel onmiddellijk een huurinkomen.

INVESTEREN IN VALENCIA MET BLUE KEY

De jaarlijkse gemiddelde temperatuur van 18 ° C, de 300 dagen zon per jaar, de 20km stranden en het culturele erfgoed maken van Valencia de ideale stad om te wonen, en/of om in te investeren. Iedereen heeft zijn persoonlijke redenen om verliefd te worden op Valencia maar de volgende redenen worden door de meeste mensen gedeeld: top 10 reasons to visit Valencia. 

Blue Key staat klaar om u te verwelkomen in Valencia! We maken voor u de cirkel rond: we helpen u om uw droomappartement te kopen en we verhuren het aan expats en toeristen. Een win-win voor iedereen.

Contacteer ons voor meer informatie. U kunt dit contactformulier, of ons een email sturen op info@globexs.com.